Zoek in onze juridische artikelen

Team

Advocaten

Simon van Zijll

Mr. S.W. van Zijll is sinds 2007 advocaat en was eerder werkzaam bij NautaDutilh en als partner bij Yuen Law Firm. In 2013 heeft hij LawCheck opgericht. Simon van Zijll is gespecialiseerd in verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en procesrecht, met speciale expertise in complexe (grensoverschrijdende) procedures bij de civiele rechter en in arbitrage, waaronder in investeringsrecht.

Danish Siddiqui

Mr. D.A. Siddiqui is in 2017 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is sinds 2016 verbonden aan LawCheck en in 2018 beëdigd als advocaat in het arrondissement Rotterdam. Mr. Siddiqui is gespecialiseerd in civiele procedures (onder meer verbintenissenrecht en huurrecht), bestuursrecht en fraudezaken.

Ondersteuning & samenwerking

Het team van LawCheck Advocatuur bestaat verder uit vier juridisch medewerkers, een secretarieel medewerker, een incassomedewerker en twee researchers. Indien uw juridische kwestie in een rechtsgebied ligt buiten de expertise van het team, schakelt LawCheck een externe advocaat of specialist in. LawCheck onderhoudt hiertoe contacten met diverse nichekantoren en specialisten in verschillende rechtsgebieden, alsmede met gerechtsdeurwaarderskantoren, notarissen en fiscalisten. Zo krijgt u altijd de meest geschikte advocaat of specialist als behandelaar van uw juridische kwestie – volgens het innovatieve vaste prijs-systeem van LawCheck, en met LawCheck als vast aanspreekpunt.